Придбати трав'яний чай у Києві
ua
UA RU EN

Трав'яний чай

1.png

      Трав'яний чай, відвар або будь-який напій, зроблений з настою або відвару трав, спецій, або іншого рослинного матеріалу в гарячій воді звичайно не містять кофеїн. Ці напої відрізняються від чаїв що містять кофеїн (чорний, зелений, білий, жовтий, улун і т.д., які готуються з листя чайної рослини "Camellia Sinensis", що пройшов ферментативне окислення і сушку), а також від чаю, в якому кофеїн був видалений. Крім того, багато трав'яних чаїв вживаються в лікарських цілях. Як і напій, виготовлений з чайного куща "Camellia Sinensis", трав'яні чаї можуть бути подані гарячими або холодними.
Перші згадки про трав'яні чаї датуються часом Стародавнього Єгипту та Стародавнього Китаю. У Єгипті трав'яні чаї, такі як каркаде, з квіток суданської троянди, дуже популярні. Цей чай єгиптяни називають напоєм фараонів, оскільки він володіє чудодійними властивостями. Солодкуватий з кислинкою напій в охолодженому вигляді знижує кров'яний тиск, а в гарячому, навпаки, може його підвищити. Вони подаються в "ahwas", що в європейській традиції перекладається як кав'ярня.

        Трав'яні чаї використовуються традиційною китайською медициною. Вони дуже популярні в зміцненні здоров'я, наприклад, створено багато рецептів, за допомогою яких можна знизити високий рівень холестерину. Китайський термін "лян ча", означає "чай охолодження ", і китайці п'ють його, щоб остудити тіло, коли воно перегріте через погоду або хвороби. 
2.png

        У Шрі -Ланці, трав'яні чаї використовуються з давніх часів у традиційній народній медицині. Iramusu (Smilax regelii), Beli (Bael), Ranawara (Senna auriculata), Polpala (Aerva lanata), weniwel (Coscinium fenestratum), і kothala - himbutu (Salacia reticulata) є одними з багатьох видів рослин, які використовуються для лікування широкого спектру захворювань. Широко використовується Paspanguwa (в перекладі "п'ять - частин") яка є місцевим засобом від застуди та лихоманки, що містить Pathpadagam п'ять інгредієнтів (Mollugo cerviana), Katuwelbatu (Solanum virginianum), Koththamalli (насіння коріандру), Thippili (довгий перець), і Inguru (імбир), і часто подається з підсолоджувачем - цукром або неочищений пальмовим цукром. Трав'яні чаї часто використовуються через свої фізичні або лікарські ефекти, як стимулятори, релаксанти або седативні засоби.
        У трав'яний чай можуть входити свіжі або сушені квіти, листя, насіння і коріння. Чай готують шляхом заливки кип'ятком рослин або, занурюючи їх в окріп протягом декількох хвилин. Насіння і коріння також можна варити на плиті. Трав'яний чай, потім при бажанні підсолоджують. Багато компаній виробляють трав'яні чаї в пакетиках для зручності заварювання.

Компанія "Кофе по - киевски" надасть трав'яні чаї на будь-який смак, які Ви можете замовити в нашому інтернет - магазині. Також ми організуємо доставку чаю ​​в Ваш офіс, кав'ярню або в будь-яку точку Києва безкоштовно.

Замовляйте або телефонуйте!

(098) 01-52-225 (099) 75-78-500

(093) 647-20-02