Італійську компанію Lucaffé заснував Gian Luca Venturelli в 1996 році на березі озера Гарда в ( Padenghe sul Garda ). Компанія швидко росла, і на заводі в Roncadelle ( Брешія ), крім обладнання для обсмаження та помелу кави, було встановлено інноваційне обладнання для чалдів, що дозволило фірмі спеціалізуватися на даній продукції, щоб пізніше стати кращими. Компанія розширювала виробництво і в 2004 році переїхала в нову штаб - квартиру в Carpenedolo ( Брешія ) на невелику відстань від компанії La Piccola, яку також заснував Gian Luca Venturelli. Кращі традиції обсмаження кави і створення еспресо - машин, привели до повномасштабних експериментів у цих областях завдяки співпраці Lucaffé і La Piccola, що дозволяє виробляти продукцію відмінної якості на обох фронтах.
|
|||
готується з добірних зерен арабіки (80%) та робусти (20%). Відрізняється ніжним ароматом, типовими для Lucaffé злегка солодкуватим присмаком, м'якою піною та насиченим смаком. Для справжніх цінителів еспресо. Цей купаж має багато шанувальників і прекрасні відгуки по всьому світу. Завдяки своїм смаковим якостям, ідеально підходить для приготування капучино та латте маккіато. Приємний післясмак.
|
|
|||
готується з добірних зерен арабіки з Південної Америки (40%) та робусти з Індії (60%). Поширена кава на ринку, що користується постійним успіхом у знавців та шанувальників цього напою. Приємний смак та легкий аромат, відчуваеться при насолоді цим напоєм, пропонує можливість відчути тепло і красу Південної Америки та чудовий смак Індії.
|
|
|||
на основі результатів багаторічних досліджень і практичного досвіду складання різних блендів з ексклюзивних сортів кави, компанія Lucaffe склала шедевр під назвою «Lucaffe Exquisit». Виготовляється з добірних зерен арабіки з Південної Америки (90%) та м’якої Індонезійської робусти (10%). Смачний, витончений напій відрізняється присмаком какао. М'який післясмак. Насичений смак додасть Вам бадьорості і створить настрій.
|
|
|||
суміш 100% арабіки з Південної Америки, Азії і невелика частина з Середньої Африки. Схоже, що жоден з видів Арабіки не досягає таких результатів. Середня щільність, солодкий смак, дуже насичений аромат, що нагадує тільки спечений хліб.
|
|
|||
по-справжньому оригінальна суміш 100% арабіки. Чудовий смак у поєднанні з дійсно винятковим ароматом. Використовується процес видалення кофеїну. Вміст кофеїну 0,1%
|
|
|||
еспресо, який спокушає, знову і знову. Ця суміш поєднує в собі максимум пристрасті, смаку та секретний склад суміші пана Вентуреллі. Відомо тільки, що це суміш різних сортів арабіки з тропічних кавових плантацій, вирощувалося на високогір'ї, в місцях, незайманих цивілізацією. Краща суміш кавових зерен з Південної і Центральної Америки. Ідеальне поєднання стилю і неперевершеною техніки зваблювання.
|
|
|||
справжній енергетичний вибух від Люкаффе. Пульчинелла - перша Італійська енергетична кава. З екстра дозою кофеїну, але все ще з шовковим і м'яким смаком який злегка нагадує шоколад. Рідкісне поєднання високої міцності в комплексі з чудовим смаком.
|
|
|||
кoроль кави: рідкісний і найпопулярніший в світі. Перед обжаркой зерна кави мають зелено-блакитний колір і перевозяться в невеликих дерев'яних бочках. Кавові боби виростають на висоті 2000 метрів на острові Ямайка. Його баланс досконалий, і в якості зерна, і в ароматі і в смаку. У цій каві розкривається ідеальний смак ... Ви повинні випробувати його.
|
|
|||
Чудово збалансований еспрессо з легкою освіжаючою ноткою кислинки. Насичений смак цієї кави досягається легкою обжаркою кращих сортів арабіки з Бразилії та Центральної Америки.
|
|
|||
Означає вибрати суміш з м'якими пропорціями арабіки та робусти. Відмінний ранковий еспресо. Кофеїн: не менше 0,7%. Виробництво Італія.
|
Мі цінуємо кожного клієнта. Менеджери нашої компанії допоможуть
Вам визначитися з вибором. Телефонуйте!
|
(098) 01-52-225 - контактна особа Валерій |
|
(050) 38-79-529 - контактна особа Василій, сервіс, ремонт |
|
(067) 66-27-751 - контактна особа Павел, сервіс, ремонт |