Новини
ua
UA RU EN

Новини

Ідеальне обжарювання кави - шлях до успіху.
Ідеальне обжарювання кави - шлях до успіху.
12.07.2018

У кавовому бізнесі я вже більше одинадцяти років, маючи освіту інженера я отримую задоволення від кави і від своєї роботи одночасно. Раніше я працював у великих компаніях техніком і сервис- інженером і звичайно завжди прагнув до якості. У той час і прийшла ідея створення свого купажа, оскільки свіжообсмажена кава набагато смачніша.

А які можливості у Вас зараз, що Ви можете запропонувати усім хто любить цей чудовий напій?

На сьогодні ми займаємося усім що пов'язане з кавою, це продаж, ремонт і сервіс кавового обладнання.

Також ми здаємо в оренду як професійне кавове обладнання, так і обладнання для будинку, офісу або невеликого приміщення. Ну і звичайно обсмажуємо каву по індивідуальному замовленню.

Я бачу Ваш основний принцип ця якість, а що Ви можете сказати з приводу швидкості, як швидко Ваша фірма може виконати замовлення? І звичайно усім будуть цікаві ціни?

Ремонт кавового обладнання ми намагаємося виконати в найкоротші терміни. А що стосується обжарювання те індивідуальне замовлення до шістдесяти кілограм ми здатні виконати за один робочий день. Але у разі потреби можемо обсмажити і більший об'єм. І звичайно при замовленні від п'яти кілограм ми надамо знижку, що дуже вигідно усім хто пов'язаний з кавовим бізнесом.

Ви постійно згадуєте обжарювання, а яку каву ви можете обсмажити, ну і звичайно які найпопулярніші на даний момент сорти і блэнды?

Ми обсмажуємо будь-яку каву по вибору клієнта. Найбільш популярними на даний момент являються купажі на основі таких сортів як колумбію супремо, індію плантейшн і эфиопия йоргачеф.

Скажіть Олександр, а чи можна купити ростер у Вас, і якщо так, то як бути з сервісом і ремонтом у разі потреби?

Так, дійсно у нас можна купити обжарювальне обладнання, також ми робимо сервіс і ремонт цього обладнання на території України.

Олександр, Ви добилися дуже великих успіхів в кавовому бізнесі, які корисні поради або рекомендації Ви можете дати нашим читачам?

Передусім доглядайте за своїм обладнанням, використайте якісну воду, вчасно робіть регламентні чищення, а у випадку якщо знадобиться консультація звертайтеся до нас, ми завжди будемо раді допомогти.

Спасибі Олександр за цікаву бесіду, сподіваюся в наступному інтерв'ю ми обговоримо питання які виникнуть у наших читачів, а також більше поглиблено поговоримо про обжарювання кави. Успіхів Вам і процвітання.



Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі питання, що цікавлять