Кава Bontadi
ua
UA RU EN

Кава Bontadi

2.png

Компанія Bontadi була заснована в 1790 році в місті Роверето, якє розташоване в регіоні Віллагаріна, що входить до область Трентіно-Альто-Адідже, на півночі Італії. Латинська, германська, венеціанська і австрійська культури залишили багату спадщину в архітектурі та мистецтві цього регіону. Знаходячись між Тренто і Вероною, Віллагаріна заворожує своїми музеями та замками, романською і бароковою архітектурою, пам'ятниками і театрами, садами і обробленими полями, які утворюють дуже різноманітний ландшафт, що залишався майже без змін протягом довгого часу.

Карл Бонтаді що заснував в 1790 році сімейний бізнес, спочатку займався продажем не обсмаженої кави. У ті часи люди купували сиру каву і обсмажували її на вогні. У 1890 році в компанії Bontadi відбуваються зміни - Оддоне Бонтаді почав обсмажувати каву на спеціальному устаткуванні. Ростер мав ємність 5 кг і обертався вручну. У 1930 році Лев Бонтаді використовує першу машину з електродвигунами, роблячи 30 кілограмів кави на годину. В 1954 Ремо Бонтаді продовжує розвивати й удосконалювати обладнання для випалу, яке зараз здатне виробляти 500 кг смаженої кави на годину. Багатовіковий досвід і багаті традиції обсмаження кращих кавових зерен дозволяють компанії Bontadi створювати ексклюзивні суміші. Саме тому компанія Bontadi є мабуть найкращим виробником кави в Європі.

Кава під замовлення

Caffè Bontadi miscela Tradizione
66.png

Сильна і насичений кава, стійка пінка зберігається в чашці протягом тривалого часу. Ця кава в зернах вищої якості, ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії.

Арабіка 50% - 50% Робуста

Аромат:8 
Кислотність:5 
Насиченість:8 
Пінка:9 
Післясмак:7

 


 


Caffè Bontadi miscela Famiglia
77.png

Кава з сильним і стійким післясмаком. Ця кава в зернах вищої якості, ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії.

100% - Робуста

Аромат:7
Кислотність:6
Насиченість:9
Пінка:10
Післясмак:8

 




Caffè Bontadi qualità Oro
88.png

Кава має насичений, м'який і солодкий аромат, стійка пінка. Ця кава в зернах вищої якості, переважає ретельно відібрана арабіка, ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії.

Арабіка 80% - 20% Робуста

Аромат:8
Кислотність:5 
Насиченість:9 
Пінка:8 
Післясмак:8





Caffè Bontadi miscela Espresso Bar
99.png

Кавова суміш складається з кращих південноамериканських та індійських кавових зерен. Збалансована і ароматна кава з багатим смаком. Ця кава в зернах вищої якості, ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії.

Арабіка 60% - 40% Робуста

Аромат:8 
Кислотність:5
Насиченість:9
Пінка:9 
Післясмак:8





Caffè Bontadi qualità Verde
11.png

Суміш кавових зерен вищої якості вирощених в Центральній Америці. Переважають сильні і витончені тони кави. Ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії.

Арабіка 90% - 10% Робуста.

Аромат:9
Кислотність:8
Насиченість:6 
Пінка:7 
Післясмак:9





Caffè Bontadi qualità Rossa
22.png

Для тих, хто любить каву з сильним і інтенсивним смаком і красивою постійною і твердої пінкою. Кава в зернах вищої якості, ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії.

Арабіка 85% - 15% Робуста

Аромат:8 
Кислотність:7
Насиченість:7 
Пінка:8 
Післясмак:9


 



Caffè Bontadi Arabica 100%
33.png

Кава для конкретного використання в барах і ресторанах. Кава із чудовим ароматом і низьким вмістом кофеїну. Ця кава в зернах вищої якості, ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії. 

Аромат:9 
Кислотність:8
Насиченість:7
Пінка:7 
Післясмак:9





Caffè Bontadi Decaffeinato
44-1.png

Кава без кофеїну Bontadi дозволяє вам насолодитися чудовою кавою, вміст кофеїну не перевищує 0,10%, в ​​той же час зберігає оригінальний аромат і смак. Ця кава в зернах вищої якості, ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії.

Арабіка 50% - 50% Робуста

Аромат:9 
Кислотність:8 
Насиченість:9
Пінка:9
Післясмак:9

 




Caffè Bontadi Special Reserve
55.png

Суміш кращих сортів кави азіатської арабіки з перевагою сортів з Нової Гвінеї. Аромат і смак в цій вишуканій каві настільки сильний, що зберігається довго в післясмаку. Ця кава в зернах вищої якості, ідеальна для приготування Espresso в кращих традиціях Італії.

Арабіка 90% - 10% Робуста

Аромат:10 
Кислотність:7
Насиченість:8 
Пінка:8 
Післясмак:10

 




Ми цінуємо кожного клієнта. Менеджери нашої компанії допоможуть
Вам визначитися з вибором. Телефонуйте!


(098) 01-52-225 - контактна особа Валерій

(050) 38-79-529 - контактна особа Василій, сервіс, ремонт

(067) 66-27-751 - контактна особа Павел, сервіс, ремонт